Friday, July 27, 2007

Selamat Datang...

Ruang blog ini diwujudkan atas rasa keinsafan yang tinggi untuk memaklumkan kepda semua bahawa di sebalik kehidupan ianak-anak yang normal ada anak-anak yang dilahirkan sangat istimewa.
Justeru atas keistimewaannya itu menyebabkan para pendidik di Unit Pendidikan khas SMK Khir Johari rasa terpanggil untuk membina ruang ini bagi mewar-warkan aktiviti kurikulum dan kokurikulum pendidikan khas di sekolah kami.
Harapan kami semoga usaha ini akan dapat manfaat bukan sahaja kepada kami, tetapi berkemungkinan juga kepada individu tertentu yang inginkan maklumat daripada kami. Terima kasih.

2 comments:

Anakkhas said...

Tahniah..

kenapa tak menulis lagi?

temui ramai rakan2 PPKI di http://bloganakkhas.blogspot.com

kunjungi kami

PAK JUNAIDI said...

SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA